Vitaal Journaal

Zorg

Veelzijdig Optiek Nu specialist in oogzorg (Advertorial)

Al 42 jaar is Optiek Nu op de Lange Tiendeweg 9 in Gouda gevestigd. Als zelfstandige opticien voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen.


Veelzijdig Optiek Nu specialist in oogzorg (Advertorial)


Met een dergelijk kostbaar bezit als uw ogen kunt u beter geen risico’s nemen. Dus is het bij de keuze van een opticien prettig om te weten dat u wordt geholpen door specialisten die van alle ontwikkelingen op het gebied van oogzorg op de hoogte zijn. Bij Optiek Nu zijn er Opticiens, Contactlensspecialisten en Optometristen aanwezig.


Wij zijn een EyeScan Ooglaser Adviescentrum. Daardoor kunnen wij u alle mogelijkheden uitleggen over het kijken zonder bril of contactlenzen door middel van refractiechirurgie.


Daarnaast kunt u terecht voor een diabetenscreening en of een volledig onderzoek van de ogen door middel van een fundusfoto (foto achterkant van het oog) of een OCT (doorsnede van alle laagjes van het oog). Graag voor een oogmeting en of onderzoeken een afspraak te maken. Ook de modische monturen en zonnebrillen worden niet vergeten. U vindt bij ons trendy merken zoals Ray Ban, Lacoste, Faconnable, Silhouette , Tag Heuer, Paul en Joe maar ook designer collecties van Fleye , J.F.Rey, Pro-Design en FEB31st. houten monturen.


Op glas gebied doen wij zaken met de beste glasleveranciers zoals, Zeiss, het perfecte nachtzicht met Iscription, Hoya en Optiview.


In onze grote contactlenzenpraktijk bent u op het juiste adres voor uw contactlenzen. Multifocale lenzen(veraf en dichtbij), Nachtlenzen (overdag zonder lenzen goed zien) en natuurlijk de lenzen voor alleen veraf. Alle in harde zuurstofdoorlatende en zachte materialen.


Bezoek ook onze webpagina www.optieknu.nl


Wij hopen u te mogen ontvangen in onze winkel, al is het maar om de nieuwe collectie te bezichtigen.


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…