Vitaal Journaal

Zorg

Inloopavond in WZH Oosterheem

 

Bent u zich aan het oriënteren op een verblijf in een woonzorgcentrum? Voor uzelf of uw familielid? Op donderdag 13 april geven medewerkers rondleidingen in WZH Oosterheem in Zoetermeer.

 


Inloopavond in WZH Oosterheem


 

Op donderdag 13 april tussen 17.30 en 20.00 uur kunt u een kijkje nemen in WZH Oosterheem. Ontdek hoe de appartementen, ontmoetingsplekken en huiskamers eruit zien. WZH Oosterheem is gespecialiseerd in kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Tijdens de inloopavond staan medewerkers bezoekers te woord en geven zij rondleidingen.

 

Kijk voor het volledige overzicht met alle inloopochtenden en -avonden van WZH op www.wzh.nl/inloopavonden.

 

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

 

In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

 

Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op www.wzh.nl of bellen met de WZH Klantenservice via 070 - 756 1600. Volg WZH ook op Twitter @WZHonline en Facebook WoonZorgcentra Haaglanden.


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…