Vitaal Journaal

Zorg

Inloopavond bij WZH Oosterheem

"Wat een prachtig, sfeervol huis". Dat is de meest gehoorde reactie van mensen die voor het eerst WZH Oosterheem binnenkomen.Op dinsdag 18 oktober tussen 17.30 en 20.00 uur is er een inloopavond bij WZH Oosterheem, Florence Nightingalelaan 92 in Zoetermeer.


Inloopavond bij WZH Oosterheem


Tijdens de inloopavonden van WZH staan medewerkers bezoekers te woord en geven zij rondleidingen in de WZH-woonzorgcentra. Kijk voor het volledige overzicht met alle inloopavonden van WZH op www.wzh.nl/inloopavonden.

Over WZH

Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere Dagactiviteiten-en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).


In de sfeervolle woonzorgcentra van WZH ontvangen cliënten dagelijks persoonlijke zorg in een veilige en bezielende omgeving. De eigen leefstijl, de betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrienden en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol. Samen zorgen we dat men zich thuis voelt bij WZH.

 


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…