Vitaal Journaal

Zorg

Contactmiddag Stomavereniging in ziekenhuis Tjongerschans

Het bestuur van de Stomavereniging regio Groningen/Friesland organiseert in samenwerking met ziekenhuis Tjongerschans een lotgenoten contactmiddag voor stomadragers, partners en overige belangstellenden. Deze contactmiddag wordt gehouden op zaterdag 2 april 2016 van 14.00 – 16.00 uur in de Thialfzaal in ziekenhuis Tjongerschans.
Contactmiddag Stomavereniging in ziekenhuis Tjongerschans


 Het thema van de contactmiddag is: huid en huidverzorging. Karen Wijbrandi, bestuurslid van de stomavereniging en ervaringsdeskundige zal hierover een presentatie geven. Daarna zullen de coloncareverpleegkundigen van ziekenhuis Tjongerschans ook het woord krijgen en eventuele vragen beantwoorden. Na de pauze volgt er een forumdiscussie.

 

Het bijwonen van deze middag is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan (vóór 20 maart) via: agmlowersheimer@gmail.com of karenwijbrandi@hotmail.com.


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…