Vitaal Journaal

Welzijn

Stuur ouderen een kerstkaart

PostNL is in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds een campagne opgezet met de bedoeling dat er zoveel mogelijk kaartjes gestuurd worden naar ouderen. 


Stuur ouderen een kerstkaart


Kerst vier je vaak samen met familie en vrienden, maar helaas is dat bij veel ouderen niet altijd het geval. Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL organiseren samen een kerstactie om ouderen wat extra aandacht te geven. Mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of die alleen zijn met de feestdagen. PostNL en het Nationaal Ouderenfonds deze ouderen verrassen met een kerstkaart met een warme groet.

 

Om hieraan mee te doen schrijft u voor 18 december een leuke kerstgroet op een kaart. Zo kunt een keuze maken uit de selectie online kaarten op de website van PostNL. Zij zorgen er samen met het Nationaal Ouderenfonds voor dat alle kerstkaarten voor kerst worden bezorgd.

 

Zelf een kaartje sturen

U kunt natuurlijk ook een eigen kaart opsturen. Deze kan met een Decemberzegel naar het Nationaal Ouderenfonds worden opgestuurd. Via hen wordt de kaart bij een oudere in het land thuisbezorgd. 
Het adres waar deze kaarten heen gestuurd kunnen worden is:

Nationaal Ouderenfonds, Postbus 156, 3980 CD Bunnik

 

Meer informatie op: http://www.postnl.nl/campagnes/ouderenfonds/


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…