Vitaal Journaal

Welzijn

Libra Revalidatie & Audiologie, De top op het gebied van Revalidatie

U krijgt de diagnose hersenletsel, chronische ziekte of een gehoorbeschadiging. Dan verandert uw leven in één keer. Dan geldt er maar één ding: uw wilt de beste zorg die er is. Bij Libra R&A vindt u die. Onze behandelaren, artsen en andere medewerkers bieden u de beste zorg op gebied van specialistische revalidatie en audiologie. Of het nu gaat om het diagnose, advies, behandeling of begeleiding, u kunt bij ons terecht. Onze revalidatieartsen vindt u in alle ziekenhuizen in de regio en ook de gehoorspecialisten vindt u verspreid over de regio. Dus altijd dichtbij.


Libra Revalidatie & Audiologie, De top op het gebied van Revalidatie


Jarenlange ervaring

De vele specialisten die bij ons in dienst zijn hebben jarenlange ervaring en een brede kennis. Dit zorgt ervoor dat u de meest optimale zorg ontvangt die bij u past, juist bij complexe diagnoses. We werken direct samen met de medisch specialisten in de ziekenhuizen, zowel in Brabant als landelijk. Daardoor is het gemakkelijk om snel te schakelen als dat nodig is. En mocht u terug willen keren naar uw werk en zoekt u begeleiding? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.


Altijd dichtbij

Libra R&A heeft negen locaties, waaronder twee grote revalidatiecentra, Locatie Leijpark en Blixembosch, met uiterst moderne accommodatie en apparatuur inclusief zwembad. In de regio Tilburg kunt u een afspraak maken met de revalidatiearts in het St. Elisabeth Ziekenhuis en het Tweestedenziekenhuis. Locatie Leijpark bevindt zich op hetzelfde terrein als het St.Elisabeth Ziekenhuis. In Tilburg vindt u ons Audiologisch Centrum tegenover het Tweestedenziekenhuis. U kunt daar terecht voor alle problematiek op gebied van horen en aanpassingen daarvoor. Ook onderzoeken, adviseren en behandelen we kinderen met een spraak/ taalstoornis.


Terugkeer naar werk?

Werken, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar voor veel mensen is dat niet zo. Zeker niet met een lichamelijke of cognitieve beperkingen. Als u zich zorgen maakt, of u vraagt zich af ‘Wat kan ik nog? Hoe zit het met mijn baan?’ Dan kunt u terecht bij Libra Arbeidsexpertise. Ook werkgevers, arbodiensten, UWV en letselschadebureaus kunnen bij ons terecht met vragen, onderzoek en deskundig advies. Libra Arbeidsexpertise vindt u op de locaties in Eindhoven en Tilburg. Kijk op onze website voor de uitgebreide mogelijkheden.


Waar vindt u ons?

We hebben locaties voor revalidatie in Tilburg (Leijpark) en Eindhoven (Blixembosch) en in Waalwijk Weert en Deurne. Locaties voor audiologie vindt u in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…