Vitaal Journaal

Welzijn

Inloopavonden bij WZH

Hoe zien de slaapkamers, ontmoetingsplekken en huiskamers van verschillende woonzorgcentra eruit? De komende maanden geven medewerkers van woonzorgcentra Haaglanden rondleidingen in WZH Oosterheem, WZH Leilinde en WZH Rustoord.


Inloopavonden bij WZH


De eerstvolgende inloopavonden bij WZH Leilinde en WZH Rustoord zijn tussen 17.30 en 20.00 uur op dinsdag 26 mei en dinsdag 9 juni. De eerstvolgende inloopavond bij WZH Oosterheem vindt plaats op woensdag 17 juni tussen 17.30 en 20.00 uur. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven een rondleiding door het woonzorgcentrum. Aanmelden is niet nodig.

WZH Oosterheem

WZH Oosterheem staat in de jongste wijk van Zoetermeer en is centraal gelegen. Het winkelcentrum

ligt om de hoek en de wekelijkse markt staat voor de deur. WZH Oosterheem is een modern en sfeervol woonzorgcentrum en van alle gemakken voorzien. WZH Oosterheem biedt vele mogelijkheden:


• kleinschalig wonen voor mensen met dementie;


• wonen met zorg en behandeling bij een chronische lichamelijke aandoening;


• dagactiviteitencentrum;


• thuiszorg.


Beleving

Omdat de omgeving en sfeer een belangrijke bijdrage leveren aan het totale welbevinden en welzijn van cliënten, is het buitenleven naar binnen gehaald en vertaald in het interieur van het woonzorgcentrum. Zo biedt de Boskamer een complete beleving tussen bomen, mos en schors. Sinds kort kunt u hier ook heerlijk ontspannen met de muziek van toen met onze ‘Radio Remember’. Komt u snel een kijkje nemen?

Dagactiviteitencentrum

Lekker bewegen, een geheugentraining of een training gericht op uw behoefte. Gecombineerd met bijvoorbeeld muziekactiviteiten, schilderen of activiteiten om anderen te ontmoeten. Het is een greep uit onze ‘FIT & FUN’ activiteiten voor mensen die thuis wonen. Het dagactiviteitencentrum van WZH Oosterheem heeft verschillende gespecialiseerde programma’s gericht op beleving, beweging en het behouden van vaardigheden. We besteden veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door met elkaar de maaltijd te bereiden. Samen kijken we wat bij u past en nodigen u uit om actief mee te doen. Om u te ondersteunen in de thuissituatie geven wij u en uw mantelzorgers gratis advies en informatie. Mocht u nog geen indicatie hebben, dan helpen wij u graag met het aanvragen hiervan.


WZH Leilinde

Op zoek naar een woonzorgcentrum waar u kunt wonen in een woongroep die helemaal bij u past? Het moderne WZH Leilinde ligt midden in het hart van Den Haag- Leidschenveen en biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie of een chronische lichamelijke aandoening. In dit ruime en gezellige woonzorgcentrum valt veel te beleven. Doe mee aan leuke workshops en activiteiten of drink gezellig samen een lekkere cappuccino in de ruime coffeecorner. WZH Leilinde heeft vele mogelijkheden op het gebied van zorg, begeleiding en behandeling. Wij bieden:


• kleinschalig wonen voor mensen met dementie;


• wonen met zorg en behandeling bij een chronische lichamelijke aandoening;


• vier appartementen voor dementerende echtparen;


• zelfstandig in alle luxe wonen in de Garantwoningen, met ondersteuning van onze thuiszorgmedewerkers.


WZH Rustoord

WZH Rustoord ligt net als WZH Leilinde, op loopafstand van het winkelcentrum en het openbaar vervoer (RR 4 en RR 3) in Den Haag-Leidschenveen. WZH Rustoord heeft een rustige uitstraling, maar bruist van binnen! In dit huiselijke en gezellige woonzorgcentrum valt veel te beleven. De warme sfeer en hoge betrokkenheid van familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. WZH Rustoord biedt vele mogelijkheden:


• wonen met zorg en behandeling bij een chronische lichamelijke aandoening;


• kleinschalig wonen met dementie;


Activiteitenprogramma

Gezellig samen schilderen, bewegen, zingen of gewoon een kopje koffie drinken: het kan allemaal in WZH Rustoord. Wekelijks vinden vele activiteiten plaats onder leiding van een activiteitenbegeleider, met de ondersteuning van vrijwilligers. We zijn benieuwd naar uw interesses, belangstelling en hobby’s.


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…