Vitaal Journaal

Algemeen

‘Eenzaamheid onder ouderen’ wint PR Talentenprijs

De PR Talentenprijs 2016 van de opleiding Communicatie van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden is gewonnen door studenten Tamara Hartman, Marieke Willekes, Tom Abee, Kristyna van der Laan en Lisa Dijkstra. Dat meldt de Leeuwarder Courant.


‘Eenzaamheid onder ouderen’ wint PR Talentenprijs


Met het thema ‘ Eenzaamheid onder ouderen’ kregen zij donderdag de eerste prijs uitgereikt van juryvoorzitter en wethouder Harry van der Molen van de gemeente Leeuwarden. De studenten hebben een fotoreportage gemaakt over geluksmomenten van senioren in zorgcentrum Hofwijck in Leeuwarden.

 

Sinds maandag werkten ruim 200 studenten van de opleiding aan ruim dertig verschillende mediaproducties. In groepen verdiepten ze zich met behulp van verschillende organisaties in maatschappelijke onderwerpen zoals armoe, jeugdwerkloosheid en eenzame ouderen. Per thema ging de beste productie naar de finale.

 

Door het winnen van de finale maken de studenten kans op publicatie in de media

 

Foto: Nieya van Nie 


 

Tweets

Vitaal Journaal
RT @ZGIJV: Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers wordt er door de bewoners van de Venus ook in het nieuwe jaar volop genoten van…
Vitaal Journaal
RT @Franciscuszorg: Hoe ervaar jij de informatievoorziening in ons ziekenhuis? Meld je aan voor het cliëntenpanel en deel je mening! Kijk o…